Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Логолайт Инженеринг произвежда ролкови транспортьори, разработвани изцяло според конкретните изисквания на клиентите за дължина, широчина и разстояние между ролките. Носещата конструкция на ролковите транспортьори е изпълнена от специален елоксиран алуминиев профил, позволяващ страничното водене на транспортирания продукт. Окомплектоват се с пластмасови, поцинковани или неръждаеми ролки, със задвижване (активни) или без задвижване (пасивни). Модулният принцип на изграждането на  ролковите транспортьори позволява  лесно свързване на отделните секции в различни комбинации – надлъжно, перпендикулярно или под произволен ъгъл.

Логолайт Инженеринг предлага също така голямо разнообразие от транспортни ролки за различни приложения и условия на работа, готови ролкови пътища и сферични опори от реномирани европейски производители.

В раздел „Транспортни ролки” са описани основните технически характеристики на предлаганите от Логолайт Инженеринг транспортни ролки,  тяхната товароносимост и минимално необходимите параметри, които трябва да посочите при запитване за оферта и доставка.

В раздел „Ролкови конвейери” може да се запознаете с начина на изграждане на ролковите транспортьори, определяне вида и товароносимостта на ролките, разстоянието между тях  и да разгледате примерни решения за такива системи.

Имате нужда от ролкови транспортьори?

С над 25 години опит в тази сфера, Логолайт Инженеринг ще ще Ви предложи оптималното решение, гарантиращо висока надеждност, енергийна ефективност и минимални разходи за поддръжка.