Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Логолайт Инженеринг” ООД е основен дистрибутор за България на фирмите:

Beghelli Logo

Италианската фирма BEGHELLI е един от най-големите производители в света на аварийно,евакуационно, индустриално, офис и архитектурно осветление.
Със своите заводи в Италия, Германия и Чехия BEGHELLI представя на европейския пазар най-доброто в промишленото; офис и аварийното осветление.
Клиенти като Европейския Парламент, централата на НАТО в Европа, летищата в Берлин и Рим и Ватиканския музей потвърждават това.

Beghelli Prazisa Logo

Като част от групата на BEGHELLI, немската фирма PRAEZISA се е специализирала в производството на системи за аварийно осветление „групова и централна батерия”, аварийно и евакуационно осветление с най–високо качество.
Клиенти като централата на Мерцедес в Щутгарт и Холандския Парламент потвърждават това.

Luxiona Logo

Испанската група LUXIONA обединява някои от най-добрите фирми в Европа производители на осветителни тела и аварийни осветления. Това са фирмите TROLL, METALARTE, HEPPER, MOONLIGHT и SAGELUX. Групата е специализирана с производството на осветителни тела за чисти помещения; специализирани производства, промишлени осветителни тела, аварийни осветления; както и дизайнерски и архитектурни осветителни тела. Групата има няколко завода в Испания, Полша, Венецуела и Мексико.

Schuch Logo

SCHUCH е един от най-старите и големи производители в Германия и Европа на промишлено осветление, предназначено за работа при тежки атмосферни условия, силно замърсена и взривоопасна работна среда. Немската фирма SCHUCH има над 110 години история, традиции, опит и технологии във взривобезопасното осветление.

Lucis Logo

LUCIS e малка, но известна чешка фирма, производител на дизайнерско и архитектурно осветление. Нейната група от млади дизайнери развихря фантазията си в много модели, наред с по-традиционни осветителни тела.
А като прибавим и факта, че телата на всички модели се изработват ръчно от бохемско стъкло, крайните продукти са наистина впечатляващи.