Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Осветлението в един офис, административна сграда или хотел създава първoтo впечатление на клиента или туриста за дадения обект. Едно добре подбрано осветление може да създаде представа за лукс, уют и хармония, без съответното помещение да е толкова луксозно. И обратно, едно зле подбрано осветление може да развали цялата магия на луксозно подбраните мебели, елементи и аксесоари.

Логолайт Инженеринг предлага пълната гама офис, административни, хотелски и дизайнерски осветителни тела на фирмите BEGHELLI; LUXIONA; OPPLE и LUCIS (моля, виж каталози). Ние предлагаме и компетентна помощ, с която да улесним избора ви.

Офис, административно и хотелско осветление
Офис осветление

Качественото офис осветление, в съчетание с ергономично обзавеждане, са основните фактори, оказващи пряко влияние върху здравето, ефективната работа и комфорта на служителите. Недостатъчното или неправилно избрано офис осветление предизвиква умора и напрежение, влошава зрението и работоспособността. А офисът е мястото, където работещите там прекарват голяма част от активните си години.

Имате нужда от офис осветление?

Логолайт Инженеринг предлага пълната гама LED осветителни тела за Вашия офис – за окачен таван, за директен монтаж на таван или на пендели, декоративни и дизайнерски осветителни тела.

По-доброто офис осветление ще придаде уют и превърне офиса в красиво и продуктивно място, както за служителите, така и за клиентите Ви. А това от своя страна със сигурност ще се отрази положително върху Вашия бизнес.

Офис осветлението е предимно вътрешно осветление и затова степен на защита IP20-IP40 е напълно достатъчна. По действащите европейски стандарти е определена минимална осветеност, която е различна за различните видове дейности, като същевременно не се допуска заслепяване на хората. Друга важна характеристика е цвета на светлината, която излъчва офис осветлението. Предпочитана за работна обстановка е неутрално бялата светлина, която спомага за по-добрата концентрация.

В офисните площи осветлението се разделя условно на общо, локално и декоративно осветление.

Общо офис осветление

Общото офис осветление използва най-често панели или луни за вграждане в окачен таван или за директен монтаж. Монтира се в основните работни пространства на офиса, както и в прилежащите помещения – коридори, рецепции, сервизни помещения, презентационни и конферентни зали.

Локално офис осветление

Локалното офис осветление е предназначено за конкретно специализирано работно място и се осъществява от настолни, тип абажури или висящи лампи.

Декоративно офис осветление

Декоративното офис осветление има предимно дизайнерски елемент, използва се като специфичен акцент за придаване на индивидуалност и лукс на офиса.
Със замяната на старото, ниско ефективно осветление с предлаганите от Логолайт Инженеринг енергоспестяващи LED осветителни тела, Вие ще спестите до 80% от разходите си за ток и ще създадете високопродуктивна и ергономична работна среда за служителите.