Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Предлаганите от Логолайт Инженеринг  лентови транспортьори са изградени на модулен  принцип, съгласно конкретните клиентски изисквания за дължина, широчина  и скорост. Предлагат се с голям набор от регулируеми и нерегулируеми задвижвания, над 100 вида ленти, включително за хранително-вкусовата промишленост, козметиката и фармацията, чисти производства, ESD изпълнение за електрониката, с лопатки и т.н.
Лентовите транспортьори могат да бъдат окомплектовани с едностранно, двустранно или тристранно водене на продукта с различни типове бързопренастроеваеми водачи.

Лентови транспортьори

Базовите изпълнения на лентовите транспортьори са с дължина до 6 000мм и широчина на лентата до 500мм.Тялото и носещата им конструкция са изградени от елоксирани алуминиеви профили на Bosch-Rexroth (Германия) с размери 40х40, 45х45 или 40х80мм, в зависимост от габаритните размери и натоварването. Лентата се движи върху неръждаема ламарина 1мм AISI 304. Задвижването на лентовите транспортьори се осъществява от мотор с червячен редуктор на Lenze (Австрия), разположен под корпуса (хоризонтално или вертикално) и предаващ движението чрез зъбно-ремъчна предавка. Носещите планки на предния, задния барабан и двигателя са изработени от дурал 15 мм.
Лентовите транспортьори се предлагат  както в хоризонтално изпълнение, така и с произволен наклон на лентата.

Като опция, всеки лентов транспортьор може да се окомплектова с честотен инвертор Telemecanique (Франция) за безстепенно регулиране на скоростта, оптични датчици Omron (Япония) за автоматично пускане и спиране на лентата, звукова и светлинна сигнализация Patlite (Япония).

Системите от лентови транспортьори са изградени от два или повече отделни транспортьора, разположени успоредно, последователно, един над друг или под произволен ъгъл. Възможни са произволни конфигурации от различни типове транспортъори – лентови, пластинчати, ремъчни и ролкови, обединени с обща система за управление.

Имате нужда от лентови транспортьори?

С над 25 години опит в тази сфера, Логолайт Инженеринг ще ще Ви предложи оптималното решение, гарантиращо висока надеждност, енергийна ефективност и минимални разходи за поддръжка.

Галерия с лентови транспортьори