Влагозащитено LED осветително тяло Luxiona Neptun Compact
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Логолайт Инженеринг предлага пълната гама влагозащитени луминесцентни осветителни тела на фирмите BEGHELLI; LUXIONA и OPPLE (моля, виж каталози). Те могат да бъдат с луминесцентни тръби 18, 36, 58, 14; 28; 49, 54 и 80 W. Предлагат се поликарбонатни или метални модели със степен на защита от прах и влага IP65 и IP66. Монтират се на височини до 15 метра.

Bлагозащитените луминесцентни осветители са характерна категория в индустриалното осветление Те се монтират в най-разнообразни по предназначение основни и спомагателни промишлени помещения, включително и такива с повишена влажност и запрашеност т.е. те се отличават от обикновеното осветление с по-високата степен на защита от влага и прах.

Промишлените луминесцентни осветители на Beghelli са все още едно много добро бюджетно решение. При значително по-малка първоначална инвестиция (до 50-60% от тази за аналогично LED промишлено осветление) се получава отлична осветеност, а благодарение на новото поколение енергоспестяващи електронни баласти Beghelli се постига и значителна икономия на ток.
Този вид индустриално осветление намира приложение основно в малки цехове с до 20-30 осветителни тела, складове, гаражи и др., където поради по-малкия брой на промишлените осветителни тела, няма съществена разлика в енергийните разходи.

Промишлено осветление Beghelli Acciaio Промишлено осветление Beghelli BS 103 3G
 

Промишлено осветление Beghelli BS 100 Промишлено осветление Beghelli Acciaio