Влагозащитено LED осветително тяло Luxiona Neptun Compact
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Логолайт Инженеринг предлага пълната гама влагозащитени LED осветителни тела на фирмите BEGHELLI; LUXIONA и OPPLE (моля, виж каталози). Имаме и собствено производство LED влагозащитени осветителни тела; които изнасяме за чужбина. Предлаганите от нас модели могат да бъдат поликарбонатни или метални със степен на защита от прах и влага IP65 и IP66. Монтират се на височини до 11 метра.

Bлагозащитените осветителни тела намират широко приложение в индустриалното осветление. Подходящи са за промишлени цехове, гаражи, складове, автомивки, влажни помещения и др. Те се отличават от конвенционалното осветление с по-висока степен на защита от влага и прах.

Промишлени влагозащитени осветителни тела

Безспорните предимства на LED промишлените осветителни тела са:

  1. Енергийна ефективност.
    Замяната на старото конвенционално осветление с LED промишлени осветителни тела, гарантира до 70-80% икономия на енергия, което позволява бързото им изплащане в рамките на няколко години. Много важно е да се знае, че това изплащане е възможно само при правилно проектирани и избрани LED осветителните тела. Само качественото LED индустриално осветление осигурява постоянен светлинен поток в рамките на години.
  2. Дълъг експлоатационен живот.
    Това е едно от основните предимства на промишленото LED осветление, което многократно компенсира първоначалната по-висока цена. Предлаганите от Beghelli и Luxiona висококачествени LED промишлени осветителни тела, гарантират до 50 000 часа продължителност на живот. Към това трябва да се добави и липсата на разходи за поддръжка и подмяна на луминесцентни тръби.
  3. Работа при ниски и отрицателни температури.
    За разлика от луминесцентните осветителни тела и осветителните тела с лампи с високо налягане, LED промишлените осветителни тела могат да работят без да губят от светлинния си поток при нулеви или отрицателни температури.