Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Логолайт Инженеринг предлага пълната гама влагозащитени LED осветителни тела на фирмите BEGHELLI; LUXIONA и OPPLE (моля, виж каталози). Имаме и собствено производство LED влагозащитени осветителни тела; които изнасяме за чужбина. Предлаганите от нас модели могат да бъдат поликарбонатни или метални със степен на защита от прах и влага IP65 и IP66. Монтират се на височини до 11 метра.

Bлагозащитените осветителни тела намират широко приложение в индустриалното осветление. Подходящи са за промишлени цехове, гаражи, складове, автомивки, влажни помещения и др. Те се отличават от конвенционалното осветление с по-висока степен на защита от влага и прах.

Промишлени влагозащитени осветителни тела

Безспорните предимства на LED промишлените осветителни тела са:

  1. Енергийна ефективност.
    Замяната на старото конвенционално осветление с LED промишлени осветителни тела, гарантира до 70-80% икономия на енергия, което позволява бързото им изплащане в рамките на няколко години. Много важно е да се знае, че това изплащане е възможно само при правилно проектирани и избрани LED осветителните тела. Само качественото LED индустриално осветление осигурява постоянен светлинен поток в рамките на години.
  2. Дълъг експлоатационен живот.
    Това е едно от основните предимства на промишленото LED осветление, което многократно компенсира първоначалната по-висока цена. Предлаганите от Beghelli и Luxiona висококачествени LED промишлени осветителни тела, гарантират до 50 000 часа продължителност на живот. Към това трябва да се добави и липсата на разходи за поддръжка и подмяна на луминесцентни тръби.
  3. Работа при ниски и отрицателни температури.
    За разлика от луминесцентните осветителни тела и осветителните тела с лампи с високо налягане, LED промишлените осветителни тела могат да работят без да губят от светлинния си поток при нулеви или отрицателни температури.