Луксозни LED осветителни тела Beghelli LED PANEL RTI
Взривобезопасно LED осветление ACCIAIO ECO ATEX
Промишлено осветително тяло BS100 LED

Етикетиращата машина е предназначена за автоматично поставяне на самозалепващи етикети и стикери върху широк кръг продукти. Те могат да бъдат кутии, бутилки, блистери, пакети  и др. Машината работи с предварително навити на ролка самозалепващи етикети, с размери и параметри, съответстващи на посочените в техническата характеристика. Облепването с етикет се извършва върху горната, долната или страничните  повърхности. Подаването на продукта върху транспортната лента може да се извършва както ръчно, така и автоматично. В зависимост от типа и размерите на продукта, производителността на етикетиращата машина достига до 100 бр/мин.

Всички машини на Логолайт Инженеринг са изградени на модулен принцип. Това позволява бързо и лесно конфигуриране на индивидуални клиентски решения, изцяло съобразени със специфичните характеристики на продукта. Заложените конструктивни принципи гарантират висока надеждност,  минимално време за пренастройване, лесно обслужване и поддръжка.

Носещата конструкция и транспортната система на етикетиращата машина са изградени от елоксирани алуминиеви профили на Bosch-Rexroth Германия. Воденето на продукта е на база бързопренастроеваеми държачи и специален алуминиев профил, покрит с износоустойчива PVC лента. Задвижването се осъществява от мотор с червячен редуктор на фирма Lenze Австрия, разположен под корпуса и предаващ движението чрез зъбно-ремъчна предавка. Лагеруването на барабаните и опъващата ролка е FAGГермания. Носещите планки за предния, задния барабан и двигателя са изработени от дурал 15 мм. Лентата е на фирма Habasit Швейцария, като вида и се определя от характеристиката на продукта и изискванията на работната среда.

Управлението е изградено на база програмируем контролер  и електроапаратура на фирма Telemecanique – Франция. Фотоклетката за засичане на продукта е Omron – Япония.

Имате нужда от етикетираща машина?

С над 25 години опит в тази сфера, Логолайт Инженеринг ще ще Ви предложи оптималното решение, гарантиращо висока надеждност, енергийна ефективност и минимални разходи за поддръжка.